Het belang van gebruiksvriendelijkheid volgens een SEO-marketeer

Als het gaat over SEO is het belangrijk dat dit op een manier gebeurt die gebruiksvriendelijk is. Geen ingewikkelde manier van werken maar een duidelijke opzet die ervoor zorgt dat de kwaliteit van je SEO verbetert. In dat licht bezien is het belangrijk dat je het idee hebt dat wat er gebeurt ook meerwaarde is voor je bedrijf. Als je de samenwerking zoekt met een specialist voor bedrijven in Nederland dan is het dus van het grootste belang dat er duidelijk gemaakt kan worden op welke manier en op welk gebied de verbeteringen die nodig zijn worden aangebracht. Tel hierbij op dat het verstandig is als je uiteindelijk voor een groot gedeelte dit werk zelf kan overnemen je weet wat je moet doen en de winst van gebruiksvriendelijkheid is duidelijk.

Duidelijke uitleg

Veel bedrijven die te maken krijgen of die aan de slag willen gaan met SEO weten misschien de basis wel of misschien hebben ze daar zelfs moeite mee. Dat is logisch omdat SEO een breed aspect heeft die op veel manieren ingezet kan worden. Niet alleen het verhaal van de juiste teksten maar ook technische ondersteuning is op dat gebied noodzakelijk. Kijk daarbij ook nog eens naar de vele aspecten en de manier waarop Google werkt met de algoritmes en je begrijpt dat als dit niet op een gebruiksvriendelijke manier wordt geΓ―mplementeerd dat de meerwaarde niet aanwezig is.

Goede inventarisatie

Als je begint met SEO is het belangrijk dat je een marketeer hebt die weet wat er nodig is. Maar ook een SEO-marketeer die weet wat de beginsituatie is. Is er al iets gedaan aan SEO? Is er al iets gedaan aan het optimaliseren van de website? Kan je al op een bepaalde manier zien dat er mogelijkheden zijn. Een goede inventarisatie is dan ook belangrijk om een vervolgplan op te schrijven. Daarnaast biedt de goede inventarisatie een duidelijk beeld op welk niveau er gedacht wordt binnen SEO. Daarmee is de rol van het SEO-marketeer direct duidelijk. Betreft het een lange ondersteuning waar veel taken over worden genomen of kan een consulterende rol voldoende zijn?

Kies voor kwaliteit

Als je wilt samenwerken met een SEO-bureau kies dan voor kwaliteit. Kwaliteit die zich bijvoorbeeld laat zien door de plek in Google waar het bedrijf of de marketeer staat. Ralf van Veen is een specialist op het gebied van SEO. Door zijn werkwijze die vooral gekenmerkt wordt door gebruiksvriendelijke ondersteuning heeft hij bij veel bedrijven laten zien wat zijn meerwaarde is op het gebied van SEO. Hier lees je alles over Ralf, de SEO-specialist. Bekijk hoe hij het voor elkaar heeft gekeken om met zijn SEO-marketeer op de eerste plaats te staan als het gaat om de zoekopdrachten.

Beoordeel dit artikel

Leave a Comment