SEO Analyse

100% Gratis check

Doe een gratis SEO analyse en ontdek hoe (on)gezond je website is.

Je kunt SEO uitbesteden of je kunt het zelf opnemen. Vooraleer je aan de werkzaamheden kunt beginnen, is een SEO analyse zeker op zijn plaats. Een SEO analyse zal verschillende pijnpunten blootleggen. Het uiteindelijke doel van een SEO scan is om verbeterpunten aan te pakken om zo je vindbaarheid binnen Google en andere zoekmachines te verbeteren.


Wat is een SEO analyse?

Een SEO analyse, ook wel een SEO check genoemd, is een audit die verbeterpunten voor je website aan het licht brengt. Tijdens de SEO analyse worden er verschillende aspecten van je website onder de loep genomen. Dit zijn vaak zeer technische elementen, maar ook on-page SEO factoren zoals de meta title en de meta description. Het uiteindelijke doel van deze analyse is om je website te verbeteren zodat je hoger scoort in Google. Hoger scoren in Google, dat wil zeggen: meer bezoekers naar je website en in de meeste gevallen dus ook meer omzet.

Voor wie is een professionele website analyse interessant?

Een gratis SEO analyse zal je dankbare inzichten geven. Wil je echter echt aan de slag met SEO? Dan is een professionele website audit aangewezen.

Je geeft een zoekterm in in Google die voor je bedrijf belangrijk is, maar je verschijnt niet op de eerste pagina.
Je wenst de visibiliteit van je website te verbeteren maar je weet niet waar eerst te beginnen.
Je wil de omzet van je bedrijf verhogen en ziet veel potentieel op vlak van SEO.
Je hebt nood aan een SEO-stappenplan om progressie te boeken.
Voorbeeld slide uit een SEO analyse die uitgevoerd wordt door Torseo.

Wat krijg ik in return na de SEO analyse?

Eenmaal de analyse afgerond is, krijg je van ons een op maat gemaakt rapport. In dit rapport staan heel wat SEO (ranking) factoren die een impact hebben op de gezondheid van je website.

Je krijgt telkens een korte uitleg over het onderzochte topic, toelichting over de huidige situatie en in de rubriek “actie” koppelen we hieraan een advies om het probleem te verhelpen of te verbeteren.

Onze werkwijze bij een SEO check

Nog steeds geïnteresseerd in een professionele SEO analyse? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd naar onze werkwijze. Zo pakken we een audit aan:

Intakegesprek: elk SEO-traject starten we met een intakegesprek. Dit doen we om elkaar en je doelstellingen beter te leren kennen.
Data verzamelen: aan de hand van Google Analytics en Google Search Console leggen we de eerste pijnpunten bloot.
Het rapport maken: alle verworven inzichten vertalen we naar een rapport op maat. Hierin blinken we uit in vergelijking met de concurrentie.
Video-call van 60 minuten: hierin overlopen we samen het rapport.
Vervolg SEO-traject: bespreken wat de verdere stappen zijn en wie wat kan opnemen.

Na het afronden van de SEO analyse kan er al dan niet gekozen worden voor ons interessant SEO abonnement.

torseo online marketing agency

Waarom kiezen voor Torseo?

Bij Torseo kiezen we resoluut voor een no-nonsense SEO-aanpak. We zijn heel transparant over onze diensten en proberen steeds het onderste uit de kan te halen voor onze klanten.

Ons SEO bureau werd opgericht in 2020 en we mochten reeds meewerken aan heel wat leuke projecten. Lees hieronder zeker eens onze reviews.

Onze tevreden klanten

Heel fijne samenwerking met Torseo!
Kris Cuvelier
Kris Cuvelier
2022-09-09
Zeer goede ervaring!
Simon DS
Simon DS
2022-09-09
We zijn erg tevreden over de samenwerking met Pieter. Pieter begreep onze businessnoden en wist dit op weinig tijd te vertalen naar een sterke analyse. Ik kan iedereen aanraden om samen te werken!
Anton Aerts
Anton Aerts
2022-05-09
Pieter is een enorme specialist in zowel technische SEO, als algemene SEO. Op een klare en duidelijke manier weet hij te identificeren wat te verbeteren en geeft/werkt aan concrete oplossingen samen met ons. Heel fijne samenwerking die nog lang zal duren!
Sientje Palmans
Sientje Palmans
2022-04-22
Heel goede samenwerking met Torseo. De inspanningen van Pieter hadden een grote impact op onze rankings in Google. Onze website is voor veel keywords gestegen. Top SEO!!
Jonas Oostland
Jonas Oostland
2021-01-28

Zelf aan de slag met SEO

Is een SEO bureau nog niet aan de orde voor jou? Dan kun je er zelf mee aan de slag door onze online SEO Gids te consulteren. Deze is volledig gratis. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje.