Referenties

Logo Cyclobility

Cyclobility

Cyclobility, met een fysiek winkelpunt in Kluisbergen en Gent, biedt een efficiënte oplossing voor woon-werkverkeer door het verkopen en leasen van kwalitatieve elektrische fietsen. We ondersteunen hen met hun online marketing en SEO-strategie. Daarnaast hebben we ook de begeleiding gedaan voor de migratie van de BikeKing.be website.

Logo spot workshops

Spot Workshops

Met Spot Workshops hebben we een heel fijne en dynamische samenwerking. Er werd een breed zoekwoorden onderzoek gedaan, een concurrentieanalyse en een website audit. Nu begeleiden we Spot verder met het optimaliseren van we website.

logo opvang vlaanderen

Opvang Vlaanderen

Ook bij Opvang Vlaanderen zijn we gestart met een zoekwoorden onderzoek, een concurrentieanalyse en een website audit. Met deze analyses zijn we nu gewapend om de website verder te optimaliseren. Opvang Vlaanderen is een platform rond kinderopvang waar je de geschikte crèche kunt vinden als toekomstige ouders.

Logo Sevens bags & shoes

SEVENS bags & shoes

SEVENS is een webshop van luxueuze handtassen, schoenen en accessoires. Ze hebben een fysiek winkelpunt in Gent. We begeleiden hen met een grote website migratie en adviseren hen hoe ze de site structuur verder kunnen optimaliseren om hun online zichtbaarheid te verhogen.

caravancenter debaillie logo

Caravancenter Debaillie

Bij Caravancenter Debaillie kun je terecht om een stacaravan te kopen. We begeleiden hen met hun SEO-traject van A tot Z. We hebben een technische website audit gedaan, zoekwoorden onderzoek, een concurrentieanalyse en de nodige on-page optimalisaties.