Wij zijn Torseo

Vernieuwen. Het verschil maken. Daar willen we als Torseo mee geassocieerd worden. Wij helpen bedrijven hun merk op te bouwen en hun online zichtbaarheid te vergroten door duurzame en efficiënte SEO-strategieën toe te passen. Ons kantoor bevindt zich in het gezellige Kluisbergen, onze klanten over de hele BeNeLux.

Onze digitale helden

pieter verschueren seo 851x1024 1 1

Pieter

SEO Specialist

Leonie torseo

Leonie

SEO Copywriter

Onze visie op marketing

Torseo werd opgericht in 2022. Wij zijn geen doorsnee marketingbureau zoals je er in elke provincie wel een stuk of 10 hebt. Bij ons ligt de focus op kwaliteit in plaats van op kwantiteit. We willen een duurzame relatie opbouwen met onze klanten.

Wij geloven heel sterk in focus, daarom zijn wij geen fullservicebureau. Onze sterke is om merken en websites succesvol te maken doormiddel van online marketing. We programmeren zelf geen websites of applicaties. Hiervoor hebben we een netwerk van betrouwbare partners: ieder zijn specialiteit.

De klant staat centraal
Geen lange contracten
Betrouwbaar en transparant

Een sterk MVO beleid

Als bedrijf en individu kunnen we een grote impact hebben op de samenleving. Daarom zetten we heel hard in op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Deze initiatieven hebben we reeds genomen:

  • In 2022 hebben we geïnvesteerd in 8 zonnepanelen
  • Onze hosting is groen (via Vimexx)
  • 350 euro gedoneerd aan De stilte omarmd vzw
  • Wekelijks vers fruit voor onze medewerkers
  • Onze medewerkers kunnen een fiets leasen

Onze klanten staan centraal

Heel fijne samenwerking met Torseo!
Kris Cuvelier
Kris Cuvelier
2022-09-09
Zeer goede ervaring!
Simon DS
Simon DS
2022-09-09
We zijn erg tevreden over de samenwerking met Pieter. Pieter begreep onze businessnoden en wist dit op weinig tijd te vertalen naar een sterke analyse. Ik kan iedereen aanraden om samen te werken!
Anton Aerts
Anton Aerts
2022-05-09
Pieter is een enorme specialist in zowel technische SEO, als algemene SEO. Op een klare en duidelijke manier weet hij te identificeren wat te verbeteren en geeft/werkt aan concrete oplossingen samen met ons. Heel fijne samenwerking die nog lang zal duren!
Sientje Palmans
Sientje Palmans
2022-04-22
Heel goede samenwerking met Torseo. De inspanningen van Pieter hadden een grote impact op onze rankings in Google. Onze website is voor veel keywords gestegen. Top SEO!!
Jonas Oostland
Jonas Oostland
2021-01-28

Contacteer Torseo

Heb je een specifieke vraag? Dan kan je ons altijd via hello@torseo.be contacteren.

Hier kun je onze privacy policy raadplegen.