Torseo is officieel Leadinfo integratie partner

Boek een gratis trail via ons

Zet anonieme websitebezoekers om in klanten.

98% van uw websitebezoekers doet niets. Door anonieme websitebezoekers te herkennen maakt u met Leadinfo van kijkers kopers. Nooit meer wachten op inkomende e-mails, telefoongesprekken of contactformulieren. Laat deze
leadgeneratiesoftware voor uw bedrijf werken!

partner badge leadinfo


je zoektocht naar gekwalificeerde leads eindigt hier

Data-gedreven marketing

Meer inzicht in het resultaat van je campagnes. Exporteer gegevens om te gebruiken in je offline en online campagnes. Je hebt toegang tot alle gegevens, zoals NAW-gegevens, branchegegevens, aantal medewerkers en alle website bezoeken die worden geregistreerd.

Data-gedreven sales

Gebruik onze real-time inbox. Geen ingewikkelde statistieken, bekijk je websitebezoekers op dezelfde manier als
je een e-mail bekijkt. Bij elke bezoeker zie je een uitgebreid bedrijfsprofiel, waarmee je nog meer deals kunt sluiten.

Data-gedreven strategie

Het krachtige Leadinfo dashboard toont je in één oogopslag waardevolle informatie, die je kunt gebruiken voor uw strategie.
Bijvoorbeeld, benaderd u de juiste branches op basis van onze data?

Alle leads in één dashboard

De Leadinfo software is gemakkelijk te gebruiken voor je verkoop- en marketingafdeling. Het ontwerp van het dashboard houdt alles overzichtelijk, dankzij de mogelijkheid om zelf labels en opmerkingen toe te voegen. Gebruik triggers om automatisch hot leads en bestaande klanten te identificeren. Maak Lead Generation Forms om
de aandacht van uw bezoekers te trekken. Leadinfo verrijkt de bedrijfsgegevens met aanvullende informatie, dit geeft je de informatie die je nodig hebt om contact te leggen.

Informatie die je ziet:

E-mailadres
Telefoonnummer
Adresgegevens
Paginaweergaven
Financiële data
Oprichtingsdata
Industrie
Aantal medewerkers
leadinfo dashboard 1

Hoe werkt Leadinfo?

  1. Leadinfo herkent anonieme bezoekers: de leadgeneratiesoftware herkent je bezoekers van je website door de IP-adressen te koppelen aan een unieke database van bedrijven. Leadinfo toont je leads in een realtime inbox met de belangrijke bedrijfsgegevens én contactinformatie.
  2. Verander bezoekers in leads: vanaf dag 1 kan je beginnen met het identificeren van leads, door paginaweergaven en terugkerende bezoeken bij te houden. Met integraties kan je je favoriete software verrijken met Leadinfo data.
  3. Maak van kijkers kopers: een hogere ROI van je website met Leadinfo. Je hebt alle informatie die je nodig hebt om websitebezoekers om te zetten in klanten, of verkoop nieuwe producten aan bestaande klanten op basis van hun bezoeken. Leadinfo is uitermate geschikt om in te zetten voor je demand generation strategie en inbound marketing doeleinden.

Veelgestelde vragen over Leadinfo