Freelance online marketeer

Op zoek naar een freelance online marketeer met ervaring?

Ik help je graag verder met freelance online marketing diensten.

Wil je beter gevonden worden in Google? Wens je een social media campagne te lanceren? Met al je vragen of uitdagingen kan ik je helpen.

Als marketing consultant heb ik reeds heel wat freelance opdrachten tot een goed einde gebracht.

Pieter Verschueren, freelance online marketeer uit België, Vlaanderen.


Freelance marketing diensten:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je hoger scoren in zoekmachines zoals Google en Bing? Met SEO genereer je meer online bekendheid en trek je de juiste bezoekers naar je site.

Zoekmachine adverteren
(SEA)

Wil je op korte termijn meer bezoekers en online verkopen genereren? Dan moet je inzetten op SEA. Kwalitatieve leads genereren, dat is ons doel.

Conversie optimalisatie
(CRO)

Heb je een leuke website maar weinig conversies? Dan moet je inzetten op CRO. Met de juiste technieken zorgen we dat jouw bezoekers wel converteren.

Website audit

Een goede website is de basis van een succesvolle online campagne. Met een website audit leg ik als freelance marketeer pijnpunten bloot en geef ik gericht advies hoe het beter kan.

Copywriting

Geen inspiratie? Dan schrijven wij sterke, overtuigende SEO-teksten voor jou. Onze content sluit aan bij de zoekintentie van je bezoekers waardoor je hoger scoort in Google.

Social media advertising

Meer verkoop of leads genereren via je social media kanalen? Dat kan. Als freelance online marketeer kan ik gerichte social media ads opzetten voor jou met behulp van gerichte targeting.

Voordelen van online marketing

Met behulp van een freelance online marketeer en een doordachte strategie kun je de omzet van je bedrijf laten groeien. Inzetten op online marketing heeft dan ook veel voordelen. Ik zet ze even op een rijtje:

 • Meer visibiliteit voor je merk of bedrijf: om meer naamsbekendheid te genereren voor je bedrijf, heb je een duidelijke online marketing strategie nodig. Je kunt je online aanwezigheid op verschillende manier vergroten. Als freelance online marketeer help ik je aanwezig te zijn op de juiste (social media) kanalen.
 • Promotie van je website via diverse kanalen: je website is je online visitekaartje. Vooraleer je aan promotie kunnen doen, moet je zorgen dat de basis van je website goed staat (gebruik de juiste zoekwoorden, gebruik duidelijke call-to-actions, voeg een formulier toe,…). Ook hier is een doordachte marketingstrategie belangrijk.
 • Meer bereik, interactie en conversie: door aan verschillende “marketing knoppen” te draaien, genereer je meer bezoekers op je website of impressies op je social media berichten. Hierdoor zal ook het conversiepercentage stijgen.
 • Leadgeneratie: als je meer leads of contactaanvragen wil genereren, dan moeten we een sterke online marketing campagne opzetten. Hierbij is het belangrijk dat we stilstaan bij de doelgroep: op welke kanalen zijn ze aanwezig? Welke zoekwoorden gebruiken ze om te zoeken in Google? Waar liggen hun interesses? Een freelance marketeer kan je helpen om een customer journey uit te stippelen.
 • Opbouwen van een social community: online marketing, en dan vooral social media marketing, is perfect voor het uitbouwen voor online communities. Denk maar aan de steeds populairder wordende Facebook-groepen.
 • Employer branding en HR strategie: tegenwoordig is de war for talent zo hard, dat online marketing en HR hand-in-hand gaan. Een gesegementeerde online HR campagne is vaak veel goedkoper in vergelijking met de kosten die je betaald aan een headhunter.

Hoe kan ik helpen als freelance marketeer?

Als freelance digital marketeer heb ik al enkele jaren ervaring achter de rug bij verschillende multinationals (TVH Group & Renson) en heb ik al heel wat opdrachten succesvol afgerond. Als marketing expert kan ik je helpen met volgende zaken:

 • Het opzetten van een 360° strategie voor je bedrijf
 • Het identificeren van de juiste marketing kanalen
 • Het meten van resultaten en deze verwerken in een overzichtelijke rapportage
 • Advies omtrent online marketing
 • Beheer van je online marketing kanalen (website, social media accounts,…)
 • Uitvoeren van een grondige website audit met bijhorend advies
 • Diepgaand zoekwoorden onderzoek om de structuur van je website te bepalen
 • Opleidingen op maat

Helemaal overtuigd?

Fantastisch! Als freelance internet marketeer ga ik graag een nieuwe uitdaging aan. Laat via onderstaand formulier weten waarmee ik je kan helpen. Ik probeer elke aanvraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Leave this field blank

Veelgestelde vragen