Wat is porren op Facebook? Wij leggen het uit.

Iemand porren op Facebook staat gelijk aan iemands aandacht vragen, zonder een direct bericht te sturen. Eigenlijk kan je het vergelijken met een virtuele tik. Je kan op Facebook vrienden of vrienden van vrienden porren. Deze persoon zal hiervan dan een melding krijgen.

Hoe moet je iemand porren op Facebook?

Vroeger was iemand porren op Facebook heel eenvoudig: je kon dit gewoon doen aan de hand van een porknop op hun profiel. Maar hoe moet je tegenwoordig iemand porren op Facebook? Dit doe je door naar de pagina Porren te gaan. Op deze pagina krijg je een overzicht van de porren die je ontvangen hebt (deze personen kan je vervolgens terugporren via deze knop Terugporren), en enkele voorgestelde porretjes die jij kan uitdelen (suggesties van Facebook).

Wat is porren op Facebook en hoe doe je dat?

Facebook boek voor dummies
Meer leren over Facebook?

Zou je graag wat handiger worden met Facebook? Lees dan zeker eens het Facebook boek voor dummies. We hebben ook een overzicht gemaakt van alle Facebook boeken die we aanbevelen.

Wat is het nut ervan?

Dat weet niemand. Buiten een vage intentie tot flirten is de persoon die wordt gepord er namelijk niks mee. De geporde is wel een notificatie rijker. Echter blijft het onduidelijk waarom de functie er nog is.

Porren uitzetten op Facebook

Het porren uitzetten op Facebook is helaas niet mogelijk. Wat je wel kan doen is een persoon blokkeren. Dan kan hij je niet meer porren op FB.

Synoniemen

Zoals we eerder al aanhaalden, betekent porren iemand een virtuele tik geven. Andere synoniemen hiervoor zijn: iemand aanstoten, duwen, oprakelen, steken, stompen, aansporen, aanzetten, opjutten en opstoten.

Vervoegen

Ben je helemaal weg van het porren? Dan kan je het veelvuldig gaan beginnen gebruiken in je dagdagelijks taalgebruik. Het werkwoord porren vervoegen, kan je aanleren op deze website: www.woordenboek.nl.

Vertalen

Porren in het Engels is “to poke”. Wil de vertaling weten voor andere talen? Dan kun je dit nagaan in Google Translate.

4.3/5 - (7 votes)

Leave a Comment