SEO website audit

SEO Website audit door Torseo

Hoe stevig staat je huis? Onderwerp je website aan een grondige SEO audit.

Een website moet je vergelijken met je online visitekaartje: het moet in orde zijn. Is de laadtijd van je pagina’s slecht, dan zullen je bezoekers afhaken. Gebruik je geen alt tekst? Dan zul je niet tevoorschijn komen in Google Image Search. Dit en vele andere zaken brengen wij met ons SEO bureau voor jou in kaart door middel van een grondige website audit.

website audit torseo

Dit mag je verwachten van onze SEO website audit

Wij doen een complete website audit en onderzoeken in detail de belangrijkste zoekmachine aspecten van je website. Je krijgt van ons een op maat gemaakt rapport met daarin concrete actiepunten waarmee je vervolgens aan de slag kunt. We focussen ons op SEO techniek maar ook op verschillende on-page factoren die een impact kunnen hebben op je website en de daarbij horende rankings. Meer weten over SEO? Lees dan onze SEO gids.

clipboard

Een op maat gemaakt rapport voor jouw website.

settings

We bekijken verschillende technische SEO aspecten.

landing page 1

We bekijken verschillende on-page SEO aspecten.

startup

We leveren actiepunten af waarmee je aan de slag kunt.

Interesse in een website audit op maat?

We helpen je graag je plannen te realiseren. Laat ons via dit formulier weten voor welke website je een audit wil inplannen, onze experts nemen snel contact met je op. Neem je liever zelf telefonisch contact op met ons? Je vindt alle gegevens op onze contactpagina.

Leave this field blank

Veelgestelde vragen over onze website audits