Social media advertising

Adverteren met Torseo

De juiste boodschap aan de juiste doelgroep op het juiste moment.

Tegenwoordig is iedereen terug te vinden op social media. Logisch dan dat je daar als bedrijf ook aanwezig bent. Jij gaat namelijk waar je doelgroep gaat. En soms merk je toch weinig resultaat van je organische inspanningen.

Heb je er al aan gedacht om je inspanningen rendabeler te maken, door je creatieve ideeën ook te ondersteunen met social media advertising?

social media advertising

Waarom inzetten op social media advertising?

Door je organische inspanningen met adverteren op sociale media te combineren, kan je je doelgroep frequenter en effectiever bereiken. Ook hier is het de kunst om de juiste boodschap, op het juiste moment voor de juiste persoon te krijgen. En laten we daar nu nét al veel op geoefend hebben. Facebook, Instagram of LinkedIn: geen enkel social media kanaal heeft nog geheimen voor ons!

money growth 1

Genereer meer leads of omzet via je social media kanalen.

target

Uitgebreide targeting mogelijk om je doelgroep te bereiken.

graph

Je hebt een heel duidelijk zicht op de cost per conversie.

startup

Meer rendement uit elke marketing investering.

Wil je meer leads en omzet via social media advertising?

We helpen je graag je plannen te realiseren. Laat ons via dit formulier weten voor welke social media uitdagingen je staat en onze experts nemen snel contact met je op. Neem je liever zelf telefonisch contact op met ons? Je vindt alle gegevens op onze contactpagina.

Leave this field blank