Zoekmachine optimalisatie met een SEO bureau

Hoger in Google met Torseo

Ons SEO bureau versterkt je positie in de zoekresultaten.

Wil je hoger scoren in Google? Dan moet je inzetten op SEO of zoekmachine optimalisatie, het is een belangrijk onderdeel van elke online strategie. Samen met jou gaan wij als SEO bureau die uitdaging aan.

seo bureau torseo


diensten van ons seo bureau

Niemand weet hoe de algoritmes van Google exact werken, maar wat vaststaat is dat ze voortdurend bijgeschaafd worden. Als SEO bureau kunnen wij je daarom een brede waaier aan diensten aanbieden. Wij helpen zowel start-ups als groeiende bedrijven met het verbeteren van de website resultaten.

Zoekwoordenonderzoek

We gaan op zoek naar relevante zoekwoorden voor je website waarmee de kans op vindbaarheid het grootst is. Op basis van ons onderzoek doen we ook een aanbeveling van hoe de sitestructuur van je website er moet uitzien.

SEO copywriting

SEO copywriting, dat zijn sprankelende teksten die een antwoord geven op de zoekintentie van je bezoekers. Wij schrijven copy op maat, gebaseerd op jouw input en relevant zoekwoordenonderzoek rond jouw topic.

Technische SEO

De inhoud en opbouw van je content is belangrijk voor SEO, maar er zijn ook heel wat technische zaken die een impact hebben op je plaats in de zoekresultaten. Wij werken nauw samen met de webdevelopers voor een optimaal resultaat.

SEO migraties

Ga je jouw website verhuizen of aanpassen? Dan is een migratieplan van groot belang. Zo voorkom je een daling van je verkeer en posities. Ons team begeleidt je door het hele proces, zo ben je zeker van een vliegende start!

Linkbuilding uitbesteden

De autoriteit van je website verhogen om hoger te scoren in Google? Dan moet je inzetten op linkbuilding. Linkbuilding uitbesteden aan Torseo? Wij gaan op zoek naar kwalitatieve backlinks voor je website!

Website audit

Nood aan een gezondheidscheck van je website? Dan kunnen wij voor jou een SEO website audit uitvoeren. Na de audit krijg je een op maat gemaakt rapport met adviezen zodat je direct aan de slag kunt.

SEO training

Willen jullie zelf aan de slag met SEO? Dan kunnen wij een SEO training op maat uitwerken voor je team. Zoekwoorden op de juiste plek, de manier van werken van zoekalgoritmes, tips en trucs voor meta tags,… Wij delen graag onze kennis.

SEO abonnement

Op zoek naar een partner voor een lang en duurzame samenwerking? Dan hebben we de perfecte oplossing: een SEO abonnement.

Waarom SEO uitbesteden aan Torseo?

Het grootste voordeel van SEO uitbesteden aan een SEO bureau zoals Torseo, is dat we je volledig kunnen ontzorgen op vlak van zoekmachine optimalisatie. De afgelopen jaren hebben we heel wat expertise opgebouwd door voor diverse grote klanten te werken. Technische SEO audits, website migraties, het uitwerken van sterke content strategieën, linkbuilding, het opzetten van rapportages… Voor ons kantoor kent SEO geen geheimen meer.

Het behalen van nummer één posities voor onze klanten geeft ons een echte kick. Wij zetten ons voor de volle 200% om je bovenaan te krijgen in Google. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de doelstellingen van je bedrijf én de richtlijnen van Google.

nummer 1 positie google 1

Wil je hoger ranken in zoekmachines?

Als SEO specialist helpen we graag je plannen te realiseren en laten we je website hoger scoren in Google. Laat ons via dit formulier weten voor welke SEO uitdagingen je staat en onze experts nemen snel contact met je op. Neem je liever zelf telefonisch contact op met ons? Je vindt alle gegevens van ons SEO bureau op onze contactpagina.

Leave this field blank

Zelf aan de slag met SEO

Is een SEO bureau nog niet aan de orde voor jou? Dan kun je er zelf mee aan de slag door onze online SEO Gids te consulteren. Deze is volledig gratis. Mocht je toch nog vragen hebben, stuur ons dan gerust een berichtje.

Veelgestelde vragen