Betaalbare website laten maken

Een betaalbare website laten maken die eenvoudig te beheren is.

Ben je op zoek naar een partner om een betaalbare website te laten maken? Dan ben je bij Torseo aan het juiste adres. Onze ervaring en no-nonsense aanpak in het ontwikkelen van een bedrijfswebsite garandeert een snel & efficiënt resultaat.

Een betaalbare website laten maken door Torseo.


Wat mag je verwachten als je een betaalbare website laat maken?

Een website is je online visitekaartje. Het is vaak via je website dat (potentiële) klanten voor de eerste keer met je merk of bedrijf in contact komen. Bij Torseo zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van basic websites die zeer functioneel zijn en die je eenvoudig zelf kunt beheren. Dit mag je alvast verwachten als wij je betaalbare website mogen maken:

money growth 1

Een budgetvriendelijke website die je eenvoudig zelf kunt beheren.

target

We maken je website SEO-friendly, zodat je direct kunt beginnen optimaliseren.

graph

Performance is belangrijk, dus snelheid vergeten we niet het oog.

startup

We werken met korte oplevertermijnen en zijn flexibel in onze aanpassingen.

Enkele voorbeelden van onze betaalbare websites

betaalbare website laten maken


Waarom zijn onze websites zo goedkoop?

Prijzen bij websitebouwers variëren heel sterk. Het verschil zit vaak in het ontwerp en design op maat van een website, komt er UX-designer bij te pas, moeten er ingewikkelde calculators gebouwd worden,… Doordat wij vooral websites maken voor zelfstandigen en kleine KMO’s doen wij heel weinig custom development, waardoor onze prijs goedkoop is in vergelijking met andere bedrijven. Bij Torseo rekenen we ook geen opstartkosten aan. Het geld dat je bespaart kan je zo investeren in andere facetten van je bedrijf.


Welke meerwaarde bieden we tegenover concurrenten?

Torseo is een gerenommeerd SEO bureau. We zijn dan ook de ideale partner om jullie te begeleiden tijdens en na het ontwikkelen van jullie website op vlak van zoekmachine optimalisatie. Tijdens het website traject geven we gratis advies, na het opleveren van de website kunnen we bekijken of er een langdurige samenwerking in zit (geheeld vrijblijvend natuurlijk).


Hoeveel kost een website gemiddeld bij jullie?

Een gemiddelde website kost bij ons rond de €1.500 (excl. BTW). Afhankelijk van het aantal pagina’s kan de prijs iets hoger of lager liggen. Hierin zit gratis SEO-advies op maat zodat je een vliegende start kunt nemen.