Onze diensten

Waarom torseo?

Onze persoonlijke aanpak maakt het verschil.

Bij Torseo kun je terecht voor verschillende online marketing diensten. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring proberen wij het verschil te maken.

onze specialiteiten:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je hoger scoren in zoekmachines zoals Google en Bing? Met SEO genereer je meer online bekendheid en trek je de juiste bezoekers naar je site.

Zoekmachine adverteren
(SEA)

Wil je op korte termijn meer bezoekers en online verkopen genereren? Dan moet je inzetten op SEA. Kwalitatieve leads genereren, dat is ons doel.

Conversie optimalisatie
(CRO)

Heb je een leuke website maar weinig conversies? Dan moet je inzetten op CRO. Met de juiste technieken zorgen we dat jouw bezoekers wel converteren.

Website audit

Een goede website is de basis van een succesvolle online campagne. Met een website audit leggen we de pijnpunten bloot en geven we gericht advies hoe het beter kan.

Copywriting

Geen inspiratie? Dan schrijven wij sterke, overtuigende SEO-teksten voor jou. Onze content sluit aan bij de zoekintentie van je bezoekers waardoor je hoger scoort in Google.

Social media advertising

Meer verkoop of leads genereren via je social media kanalen? Dat kan. Wij kunnen gerichte social media advertenties opzetten voor jou met behulp van gerichte targeting.