Facebook boeken

Op zoek naar inspirerende Facebook boeken om je kennis bij te schaven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit zijn de beste Facebook boeken van het moment:

Naam boekAuteur(s)TaalBeschikbaar 
Werken met Facebook voor seniorenStudio Visual StepsNLBol.com
De kleine Facebook voor DummiesJaap de BruijnNLBol.com
Social media marketing voor DummiesShiv SinghNLBol.com
Social Media voor DummiesJaap de BruijnNLBol.com
De achterkant van FacebookSjarrel de CharonNLBol.com
Facebook voor ondernemersCorinne KeijzerNLBol.com
Facebook Marketing All-in-One For DummiesAndrea VahlENBol.com
Scoren met Facebook marketingPeter MinkjanNLBol.com

Werken met Facebook voor senioren

Eén van onze favoriete boeken is “Werken met Facebook voor senioren“. Gezien de vele vragen die wij dagelijks binnen krijgen over het gebruik van Facebook, is dit een boek dat we echt warm kunnen aanbevelen.

Wereldwijd werd dit boek al meer dan één miljard keer verkocht. Het boek legt stap voor stap uit hoe je bepaalde Facebook handelingen moet uitvoeren: hoe maak je een Facebook-account aan, hoe vul je een Facebook-pagina met persoonlijke informatie, hoe kun je Facebook instellen naar het Nederlands, hoe voeg je een kennis toe,…

Ook alle mogelijkheden op gebied van communicatie met vrienden, zoals Facebook groepen en chatten, komen uitgebreid aan bod. Dit boek bevat bovendien tips voor zowel je computer als tablet. De meeste tips worden ook uitgelegd aan de hand van screenshots.

Veel mensen zijn ook bezorgd om hun privacy. Ook dit komt ook uitgebreid aan bod in het Facebook boek “Werken met Facebook voor senioren”.

Zakelijke Facebook boeken

Er bestaan verschillende Facebook marketing boeken. Deze boeken kunnen ondersteuning bieden bij het opstellen en implementeren van je social media strategie.

Ons favoriete zakelijke Facebook boek is “Scoren met Facebook marketing“. In dit boek, geschreven door Peter Minkjan, leer je stap voor stap hoe je Facebook efficiënt kan inzetten om je online marketing doelstellingen te bereiken. Het boek staat bovendien boordevol praktische tips en handige tools.

Een ander zakelijk Facebook boek dat we kunnen aanraden is “Facebook voor dummies“. Dit boek, geschreven door Jaap de Bruijn, leert je de basisprincipes van het populaire social media platform.

Hoeveel kost een Facebook boek?

Een gemiddeld Facebook boek kost rond de 20 tot 30 euro. De prijs wordt bepaald op basis van het aantal pagina’s en of het boek al dan niet gebruikt wordt voor academische doeleinden.

Hoe weet je of een Facebook boek echt goed is?

Een goed Facebook boek herken je aan de vele positieve reviews. In dit overzicht hebben we de bol.com reviews toegevoegd aan de lijst, omdat we het belangrijk vinden om hierin transparant te zijn.

Alle boeken hebben we zelf gelezen en voldoen aan een bepaalde standaard. Facebook boeken die we zelf niet goed vinden, halen deze lijst niet. Lees dus zeker eens de reviews vooraleer je een boek koopt.

Andere interessante boeken

4.5/5 - (41 votes)