Blog abonnement

Voordelig blog abonnement

Maandelijks aan de slag met bloggen?
Een blog abonnement is voordelig.

Heb je zelf weinig of geen tijd om te bloggen voor je bedrijf? Dan nemen wij het met plezier van je over. Met ons blog abonnement gaan we voor een langdurige, duurzame samenwerking.

Wat maakt ons blog abonnement zo uniek? Wel, we schrijven niet alleen een tekst, we zorgen er ook voor dat deze geoptimaliseerd is voor SEO. Als SEO bureau ligt hier onze sterkte.

Wij kiezen bewust voor long-form content tot 1000 woorden omdat dit gewoon beter werkt dan korte blogs.

Daarnaast gaan we ook op zoek naar geschikte afbeeldingen voor je blog, zo hoef je ook daar niet van wakker te liggen.

Zo’n blog abonnement klinkt interessant hé? Dat is het ook! ✅

Niet genoeg met één abonnement per maand? Dan kun je eenvoudig meerdere abonnementen per maand afnemen, afhankelijk van jouw wensen.

Blog abonnement
per blog
295
1 kwalitatieve blog
800 tot 1000 woorden
Uitgebreid topic research
4 bijpassende foto's
Volledig SEO-proof
2 correctierondes
Aanmelden


Waarom is een blog abonnement interessant?

Een blog abonnement sluit je af als je op regelmatige basis content wil creëren voor je website. Laat dit nu iets zijn waar Google en andere zoekmachines enorm fan van zijn: een website met regelmatig nieuwe content voorziet en zo up-to-date informatie kan voorschotelen aan bezoekers.

Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is een blog abonnement voor jou de ideale formule. Door maandelijks x-aantal blogs te schrijven die kwalitatieve content bevatten, zal dit een positieve impact hebben op je inbound marketing strategie.


Waarom kiezen voor torseo?

Bij Torseo hebben we heel wat ervaring met copywriting en SEO. We hebben reeds voor veel bedrijven een content marketing strategie uitgewerkt met de daar bijhorende topic clusters en pillar pagina’s. En mét resultaat. Uiteraard optimaliseren we onze teksten voor SEO, maar in de eerste plaats creëren we teksten die een antwoord bieden op de vragen van de lezer. Dat is onze belangrijkste doelstelling.

Interesse in ons blog abonnement? Stuur ons dan een mailtje!