Hoe verwijder je een BeReal? Een stapsgewijze handleiding

BeReal is de nieuwste sensatie in de wereld van sociale media. Deze app biedt een unieke draai aan het delen van momenten uit je dagelijks leven. In plaats van zorgvuldig geplande en bewerkte foto’s, draait het bij BeReal om spontaniteit. Je krijgt een melding, en dan heb je twee minuten de tijd om een foto te maken van wat je op dat moment aan het doen bent. Het verrassingselement is groot, want je ziet geen voorbeeld van jezelf terwijl de camera aan het schieten is. Maar wat als je niet tevreden bent met de foto die je hebt gedeeld? Geen zorgen, je kunt je BeReal verwijderen. Hier is hoe je dat doet.

Waarom zou je een BeReal willen verwijderen?

Voordat we ingaan op de stappen om een BeReal te verwijderen, is het goed om te begrijpen waarom je dat zou willen doen. Misschien heb je in een opwelling een foto gedeeld en heb je er later spijt van. Of misschien is er iets op de achtergrond te zien dat je liever privé houdt. Wat de reden ook is, het is belangrijk om te weten dat je de mogelijkheid hebt om een BeReal te verwijderen, hoewel de app je wel beperkt in hoe vaak je dit kunt doen.

Een BeReal verwijderen voor iOS-gebruikers:

 1. Open je BeReal: Ga naar de foto die je wilt verwijderen.
 2. Zoek naar de drie stipjes: Deze vind je naast de tijdstempel van je BeReal.
 3. Klik op ‘Opties’: Een menu zal verschijnen.
 4. Kies ‘Verwijder mijn BeReal’: Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering te voltooien.

Een Bereal verwijderen voor Android-gebruikers:

 1. Open je BeReal: Ga naar de foto die je wilt verwijderen.
 2. Open het menu met de drie stipjes: Dit vind je in de rechterbovenhoek van je BeReal.
 3. Kies ‘Verwijder mijn BeReal’: Volg de aanwijzingen op het scherm om de verwijdering te voltooien.
Een BeReal verwijderen kun je eenvoudig door enkele stappen te doorlopen.

Belangrijke punten om te onthouden:

 • Je kunt je BeReal slechts één keer per dag verwijderen. Als je dus meerdere foto’s op een dag hebt gemaakt en gedeeld, kies dan zorgvuldig welke je wilt verwijderen.
 • Als je een BeReal verwijdert, zullen alle andere posts van die dag ook verwijderd worden.
 • Voordat je BeReal definitief wordt verwijderd, zal de app je eraan herinneren dat je deze actie slechts één keer per dag kunt uitvoeren. Bovendien kun je de volgende BeReal die je plaatst niet verwijderen.
 • De app zal je ook vragen waarom je je BeReal wilt verwijderen en je enkele opties geven om uit te kiezen. Dit is een manier voor de app om feedback te krijgen en te begrijpen waarom gebruikers bepaalde posts verwijderen.

Conclusie

BeReal is een geweldige app die draait om het delen van echte, ongefilterde momenten uit je leven. Maar net als bij elke andere sociale media-app, kunnen er momenten zijn waarop je een post wilt verwijderen. Gelukkig biedt BeReal je die mogelijkheid, hoewel met enkele beperkingen. Het is altijd een goed idee om even na te denken voordat je iets deelt, maar als je toch een fout maakt, volg dan gewoon de bovenstaande stappen om je BeReal te verwijderen. En onthoud: het gaat bij BeReal om echtheid, dus probeer altijd je authentieke zelf te zijn!

5/5 - (3 votes)

Leave a Comment